Astept cu interes primul arest la hotel de patru stele

Nu pot sa nu remarc numărul tot mai mare al celor arestați la domiciliu. Si, pe alocuri, al celor care se plâng de condițiile proaste de detentie. In atare condiții, oare nu este normal sa ma revolt cand unele spitale au condiții poate la fel de proaste? Si la spital ai ajuns din nevoie si nu in condiții tocmai favorabile. In arest ai ajuns dintr-o alegere. Părerea mea…

Dar pina la urma, la ce buna orice revolta sau manifestare vecina cu responsabilitatea sociala? La ce bune puscariile atata timp cat exista arestul la domiciliu? Daca imi este frica de puscarie, alaturi de frica de a face o fapta ilegala sau imorala, imi este frica inclusiv de conditiile la care ar trebui sa fiu supus. Sau la care sa ma supun. Acasa mi-am facut oaza mea de liniste. Am cheltuit pentru confort si pentru ca acolo imi petrec cea mai buna parte a vietii. Nu am gandaci, nu am plosnite, nu am coleg care se bese sau care sa ma ameninte inainte sa adorm. Desi unele familii poate au asa ceva si acasa.

Nu castig nimic din faptul ca Udrea,Gigi,Popescu sau Vintu fac ori au facut puscarie. Dar cu certitudine castig cu atat mai putin daca isi petrec, fie ea si o mica parte din pedeapsa, acasa. Este ca atunci cand eram pedepsit in camera mea, de la ora 17 pina in ziua urmatoare. Tot aveam calculatorul, televizorul sau revistele. Era mai mult o „pedeapsa” de ochii lu` tata sau ai mamei, in functie de cine ma pedepsea.

Astept cu interes primul arest la hotel de 4 stele. Pai daca il aresteaza pe Dumitru Dragomir sau Negoita si isi fac oamenii resedinta la hotel? Pai nu ar fi normal sa fie arestati la penthouse?

Acest articol a fost citit de 1454 persoane.

Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *