Barbatul este adunare, femeia ecuatie

Tot citesc in ultima vreme despre cum este femeia de fapt, cat de neinteleasa este ea si despre cat de mitocan si insensibil este barbatul. Practic nu chiar cu aceste insusiri, insa esenta ati prins-o. Dragelor, cu riscul de a-mi atrage un val de ….. de toate, dar chiar asa de neintelese sunteti? Sau pur si simplu nu intelegeti asa cum trebuie barbatul?Atunci cand intr-o relatie heterosexuala exista incompatibilitate, in majoritatea cazurilor barbatul este problema. Femeia este victima, vesnic neinteleasa. Atat de complexe sunteti?

Daca raspunsul este pozitiv, atunci explicatia este simpla: barbatul nu trebuie sa inteleaga o fiinta atat de complexa. Fiinta complexa, ajunsa la un stadiu mult mai avansat, nu ar trebui sa fie pusa in dificultate cand vine vorba de intelegerea unui mascul nu atat de simplu. Noi suntem adunare, voi sunteti ecuatii. Noi suntem lac, voi sunteti mare. Noi suntem pix si voi computer. Chiar asa de greu va este sa intelegeti ca suntem niste primate, cu nevoi primare?

Atunci cand spunem ca ne doare capul, vrem o pastila. Atunci cand spunem ca vrem sa vorbim, pai vrem sa vorbim. Atunci cand ne uitam la voi lung, nu vrem nimic, doar tragem de timp. Cand pe voi va doare capul ati vrea de fapt o plimbare in doi sau poate sa nu ne vedeti o zi-doua. Atunci cand spuneti ca nu vreti sa vorbiti, tocmai atunci se pare ca aveti mai mare nevoie de o discutie. Atunci cand va uitati lung, Dumnezeu stie ce mai vreti. In concluzie, sunteti prea criptice. Sau, si mai grav, nici voi nu stiti exact ce vreti.  

Inainte sa ma criticati si sa ma faceti misogin analizati-va un pic si vedeti daca voi va intelegeti. Priviti in adancul vostru si puneti pe hartie cum ati vrea voi sa fie barbatul de langa voi. Si dati-i hartia sa o citeasca. Noua,barbatilor, daca ne place ceva la montatul unui mobilier este faptul ca vine insotit de instructiuni. Si nu treceti in hartie toate chestiile marunte pe care noi le stim deja. Ca nu va place cum stam cu picioarele pe masa, sau ca nu scoatem cainele la plimbare mereu, sau ca aruncam chilotii si sosetele pe langa cos. Pe astea le stim deja. Vrem sa aflam ce va doriti voi de la noi astfel incat la batranete sa spuneti ca ati avut o viata frumoasa alaturi de noi. Nu sa va blestemati zilele ca ne-ati gatit si spalat o viata si noi nu v-am facut fericite.

Noi suntem simpli. Avem pasiuni si nevoi simple. Ne place sa ne uitam la meci, cu o bere in mana si picioarele pe masa. Facem si ceva prin casa, dar dupa ce vedem meciul si doar daca nu incepeti cu reprosurile. In loc de “Te-ai uitat toata ziua la meci si nu ai reparat nici acum teava la baie”, incearca cu “Iubi, sunt sigur ca dupa ce vezi meciul facem si reparatia aia micuta la baia de jos.” Stim ca suntem in stare sa schimbam un bec insa vrem sa va auzim cum apreciati competenta noastra. Ne place sa fim mangaiati.

Si poate cel mai important dintre toate. Daca nu va aducem flori sa stiti ca nu o facem neaparat pentru ca nu va iubim. Doar ca uitam cat de importanta este pentru voi chiar si natura moarta. Iar daca va aducem flori din senin sa stiti ca nu o facem neaparat pentru ca am gresit cu ceva. Doar ca s-a intamplat sa ne aducem aminte. Asa ca, doamnelor, ajutati-ne sa va intelegem. Spuneti-ne ce va doriti, cum v-o doriti si cat de des v-ati dori-o. Pentru ca noi tot ce vrem este sa fiti fericite, insa fara a ne schimba obiceiurile tipic masculine.

Acest articol a fost citit de 1628 persoane.

Tagged , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *