Care e faza cu fabricadediscounturi.ro???

La meciul Romaniei cu Finlanda am vazut prima oara reclama pusa in timpul meciului, fara intreruperea efectiva a programului, facuta pentru un site. Situl in cauza era fabricadediscounturi.ro. Mi-a placut ideea de a face o reclama scurta, dealtfel foarte eficienta, insa m-a frapat simplitatea ei grafica: adica, ce poate fi mai simplu decat alb pe fundal negru si scris cu Times New Roman. What the fuck? Ai bani de reclama in prime-time, intr-un eveniment cu audienta maxima, si nu ai bani de un logo mai de “Doamne-ajuta!”?

Am intrat si eu pe situl lor. Din nou acel obsesiv WTF? Un site de doi euro (pentru ca expresia “de doi lei” este ofensatoare, se pare), cu informatie foarte putina si cu niste campanii dubioase. Nu spun ca nu este in regula, pentru ca nu am verificat mai amanuntit, spun doar ca este dubios ca o firma care pretinde a gestiona un business atat de mare sa aiba un site atat de simplu. Sincer, cred ca este un site facut pe o platforma gratuita, fara prea multe briz-brizuri.

Inainte de a da curs impulsului de a cumpara, ganditi-va de doua ori la cele de mai sus. Asteptati incat sa confirme compania respectiva. Si voi, domnilor si doamnelor angajati ai TVR, nu gasiti nimic suspect in compania respectiva? Nu verificati? Nu aveti obligatia de a verifica daca nu cumva promovati firme cu potential ridicat de frauda? Intreb si eu…

Si daca mai aveati dubii ca treaba este suspecta, intrati pe situl lor si veti vedea cum troneaza “dezicerea” bancii prin care se fac platile, in speta Libra Bank. In plus, desi nu sunt antisemit, nu pot sa nu remarc cum scrisoarea este adresata unui anume BEN YEHUDAYUVAL.

Daca este o strategie de marketin, totusi, si nu o teapa, este una dintre cele mai proaste pe care am putut sa le vad. Pacat de spotul publicitar…era bunicel.

Acest articol a fost citit de 1420 persoane.

Tagged , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *