Cu ce au fost vaccinati toti acei copii din Arges?

Uite o intrebare tampita pe care mi-am pus-o in calitate tată de copil de pana intr-un an: tinand cont ca toti copiii au prezentat simtome similare, toti au varste suspect de apropiate si nu poate fi identificata o sursa,  pai in acest caz, ce vaccinuri se regasesc in carnetele lor de vaccinare? Poate este o intrebare idioata, poate ca nu are nicio legatura cu ce au patit acesti copilasi.

Dar nu pot sa nu remarc cum niciun (1) ziarist nu a pus aceasta intrebare la conferintele de presa oraganizate de Spitalul de Pediatrie, DSP, DSV,etc, (2) niciun doctor nu a „aruncat” fie macar si in trecere aceasta ipoteza si (3) niciun post de televiziune nu a incercat macar sa deschida subiectul.

Nu am informatii, nu spun ca este cauza care a stat la baza problemelor copilasilor respectivi, spun doar ca aceasta a fost prima intrebare pe care mi-am pus-o cand am vazut cat de dispersate sunt cazurile si cand m-am convins ca nu aveau spitalul in comun.

Este oare atat de tabu sa pui la indoiala industria farmaceutica si sa ridici suspiciuni asupra unui tip de vaccin sau a unui lot din vaccinul respectiv? Pentru ca, in ritmul in care sunt facute dezvaluirile, nu cred ca isi vor da seama prea curand de cauza care a stat la baza. Insa, din pacate, un raspuns trebuie dat cat mai repede.

PS: Recomand parintilor sa ia legatura unii cu ceilalti si sa verifice in carnetele de vaccinuri ce s-a folosit. Sa nu descopere ca au toti ceva in comun. E o idee…

Acest articol a fost citit de 1366 persoane.

Tagged . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *