Preotul manifest si prelegerea superba a acestuia :”Sa votam….cu cei care sunt ortodoxi…Victor Ponta…!”

Cand te gandesti la Scriptura si la faptul ca foarte multi preoti se arata indignati de CIP-urile din cardurile de sanatate,de debit sau orice alta maniera de CIP-are, in vecii-vecilor nu cred ca te-ai putea gandi ca un preot poate face campanie electorala. Dar, totusi! Se poate! Un vot d-ici, un vot de colo, uite-asa se face o campanie la carte. Ce virale?! Ce bannere?! Popii frate! Popii!

In preajma Pastelui sunt siderat de droaia de multumiri pe care o aduce preotimea clasei politice. Oriunde am participat la slujba, nu a fost caz in care sa nu existe multumiri pentru primar, viceprimar, presedintele Consiliului Judetean, prefect, sau mai stiu eu care edil local. Nu imi amintesc sa fi auzit vreodata ceva despre Presedintie. Nu spun ca nu au existat multumiri si pentru Basescu. Spun doar ca nu imi aduc aminte. Atunci cand era Comunismul in floare, atat cat am prins din el, cred ca singurele multumiri pe care le puteai auzi erau pentru Ceausescu. Ma refer la perioada in care Biserica a fost tolerata de regim.

Nu stiu daca in cazul de mai jos se aplica vorba „Fa-te frate cu dracu` pina treci puntea!”, dar cu certitudine popa a incercat o mica infratire. Pentru ca vorba aia, in orice regim Biserica a inregistrat profit.

Va invit sa vedeti cele cateva minute sa urmariti cuvantarea omului cu har si sa va intrebati cu cineva va vota bunica ce il asculta?

Update: Dupa sedinta PSD in care membrii au fost mustruluiti serios, se pare ca MM si SM s-a mobilizat exemplar. Vezi articolul pe stirileprotv.ro. 

Acest articol a fost citit de 1274 persoane.

Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *