Fratele Mircea Basescu santajat de ginerele lui Bercea. Mondiala stire!

Mi-aduc aminte cat de deranjata era opinia publica in urma cu cativa ani, cand fratele presedintelui a botezat nepotul sau nepoata, nu mai stiu cu exactitate sexul, lui Bercea Mondial. Toata lumea a blamat asocierea fratelui presedintelui Basescu cu un personaj presupus a face parte din lumea interlopa.

Ei bine, iata ca acum Mircea Basescu culege roadele semanaturii, acesta fiind santajat de ginerele lui Bercea. Ca un om onest, fratele presedintelui in functie a denuntat fapta autoritatilor si a fost organizat flagrantul. Acum…eu stiu cateva lucruri, in infinita mea intelepciune.Ca nu iese foc fara fum si ca asocierile de acest tip nu sfarsesc, de cele mai multe ori, bine.

Ma gandesc daca aceasta este prima tentativa de santaj si daca fratele Basescu Mircea are ceva pe suflet? Personal, daca as fi amenintat cu un santaj as avea doua variante: sa ignor actiunea respectivului, daca as considera ca nu este nimic adevarat, sau sa merg la Politie, daca am ceva dubii. Evident, cum ca ar avea ceva informatii compromitatoare despre mine. Dar nu ma grabesc sa fac presupuneri in privinta domnului frate, intrucat nu stiu toate datele problemei. Poate ginerele lui Bercea a tot insistat cu santajul pentru niste fapte inexistente asftel incat domnul Basescu a dorit sa puna punct. Ce-i drept, orice om civilizat, asa ar trebui sa procedeze.

Nu negociem cu teroristii, la fel cum nici nu trebuie sa cedam santajului. Pentru ca daca ai platit o data, vei plati in continuare. Dar uneori acesta este pretul platit pentru anumite asocieri. Asa cum am vazut si presedintele Basescu cum s-a dus la inmormantarea raposatului rege Cioaba (un lucru crestin, fara doar si poate) sau cum a intervenit pentru a-i fi trimis un doctor bun atunci cand se afla in Turcia regele rromilor. Mi-a placut implicarea presedintelui si preocuparea lui pentru un cetatean roman si pentru un contribuabil. Sunt sigur ca ar face la fel pentru fiecare dintre noi.

Nu doresc sa fiu perceput eronat. Nu sunt rasist si nu am nici cea mai mica intentie sa atac tiganii. Drept dovada ca i-am numit rromi, desi nu sunt de acord cu apelativul. Nici cu homosexualii nu am nimic. Desi daca mi se va cere sa ii numesc altfel, voi incepe sa am. Dar imi doresc macar sa nu mai aud despre astfel de asocieri, precum cea de mai sus. Imi doresc sa aud despre primul om de etnie care a castigat un concurs de matematica sau care a ajuns un profesor sau doctor renumit. Sau care a facut altceva notabil, in afara de a fi ajuns un cantaret sau tambalagiu remarcabil.

Acest articol a fost citit de 1528 persoane.

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *