i-realitatea…..tv?

Am fost fan Realitatea TV pina sa o dea in diaconisme sau otevisme. Am trecut la B1 TV pentru stiri cat de cat mai serioase. Cat ii va tine si pe ei. La Realitatea este ceva peste puterea paranormalului si peste limita decentei tabloidiene, impuse de sefa lor, Libertatea.

Daca e sa ne luam dupa titluri ai spune ca Realitatea este cel mai mare tabloid din tara. Nici Libertatea nu ii intrece pe asa ceva. Dar nici pe stiri nu se lasa mai prejos. Ieri ma uitam la cea mai tare stire a lor : “Gica Popescu s-a intors in inchisoare”. Asta dupa ce in urma cu alte cateva am avut “Gigi Becali s-a intors in inchisoare”. Dragi jurnalisti, acestera sunt stiri? Sunt noutati? Au avut permisii de 24 de ore, la expirarea carora s-au intors. Ar fi fost stire daca nu se mai intorceau sau, eventual, daca v-ati fi simitit profesionisti si ati fi scris despre cati puscariasi obtin astfel de permisii.

Pe langa faptul ca inca mai intru pe situl lor (dintr-o dorinta morbida de a ma enerva), am uitat sa ma dezabonez si de pe pagina de facebook a Realitatea TV. Acolo este horror. Numai ieri am avut cel putin 3 titluri care te faceau sa te uiti pe geam daca nu cumva a inceput razboiul. Doar titluri si nimic altceva. Gen “A inceput razboiul!” sau “E oficial: iau tinerii in armata!”, urmate de cate un rahat de text, din care iti dadeai seama ca titlul este exagerat.

Din ciclul “Ramai prost daca nu dai click”, Realitatea isi va pierde cititorii asa cum au pierdut si alti … “ziaristi” care nu au inteles cat de enervante sunt aceste titluri. Asa cum nu am mai intrat pe sport.ro de ani buni, asa voi face in scurt timp si cu Realitatea.

Acest articol a fost citit de 1558 persoane.

Tagged , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *