Je suis TECAU!

Pentru cei care INCA nu stiu povestea, pe scurt. Presedintele CJ Pitesti a fost “agatat” de o “gagica” inventata de niste ziaristi, printr-un profil de Facebook. De aici si vorba aia, ca FB este nociv si ca este de evitat. De la “Salut-Salut!” pina la “S-o bag in tine!” (evident, facand referire la cheie, respectiv usa/iala), nu a mai fost decat un pas.

Bai frate, vorba lui nea Marin, pai sa vezi belea ce-si trase omu`. Auzi tu! Am inteles ca si-a dat demisia de la fruncea partidului. Apoi se pare ca a fost si demis. Exact ca intr-o scena de la Hollywood in care dupa ce angajatul este concediat, se revolta si el si striga “I QUIT!”. Acri si strugurii astia.

Acum nu o sa va intreb pe voi, cititori, prieteni, anonimi, cati sunteti gata sa puneti pe Facebook “Je suis TECAU!”. Sper sa nu avem printre noi astfel de barbati, nu de alta dar imi schimb parerea despre cei cu care discut. Ca ai ales sa te duci dupa o fusta, e una. Dar ca ai ales sa te confesezi si sa incerci sa “arzi” o fusta pe care nu o cunosti, nu ai vazut-o, nu stii daca exista, deja e alta. Aici vorbim de prostie sau de pubertate! Si macar pentru acest lucru merita demisie, demis, cat si oprobriul public. Pentru prostie! Nu pentru adulter, nu pentru limbaj vulgar.

Iti dai seama cum o fi stat omul cu gandul la domnisoara in timp ce i se explica cine-stie-ce pe la Guvern, pe la sediu sau cand se langeau cine-stie-care primari? Functionarul public indragostit este periculos. Periculos rau, nu gluma. Si mai periculos este ca am o suspiciune ca nu este singurul caz, cu atat mai mult ultimul. Cred ca sistemul de stat este plin, cel putin la varf, de barbati imbatati de putere. Si cum netul e plin de domnisorici dornice de un job pentru un job mai putin solicitant….

Inteleg ca se va lasa cu multe procese. Ca de amenintari deja este spatiul public plin. Sunt foarte curios ce poze au folosit “ziaristii” de la Ancheta de au reusit sa il starneasca in asa hal pe domnul Tecau? Pozele carei domnisoare le-au folosit? Avem aici vreo problema penala? Ca morala avem clar.

PS: Un fost Presedinte CJ este anchetat, primarul Pitesti-ului este in arest, actualul Presedinte CJ „o arde” virtual si la propriu si la figurat…. Doamnelor, lasati Acasa TV si veniti la Pitesti. 🙂

Acest articol a fost citit de 2881 persoane.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Je suis TECAU!

 1. Gabi C says:

  🙂 crezi ca nu sunt multi din politica care ar trebui sa tina o pancarta cu „Je suis TECAU”???? 🙂

  • colex says:

   Citez din text 🙂

   Si mai periculos este ca am o suspiciune ca nu este singurul caz, cu atat mai mult ultimul. Cred ca sistemul de stat este plin, cel putin la varf, de barbati imbatati de putere. Si cum netul e plin de domnisorici dornice de un job pentru un job mai putin solicitant….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *