Medicii din Romania violati ca la Vaslui, fu…., stropiti cu alcool si iar fu…

Imi place ca, intr-un final, vor creste salariile medicilor. Nu imi place ca nu vor creste suficient. Nu am medici in familie, ceea ce inseamna ca nu sunt subiectiv. Imi place pentru ca sistemul medical este esential in orice tara. Si intelegi cat de esential este atunci cand ajungi pe masa de operatie. Pina atunci parca nu te intereseaza.

Cresterea de 25% mi se pare destul de mica in conditiile in care ne pleaca medicii. Dar mi se pare mare in conditiile in care spaga,mita,atentia inca se practica si se practica la scara mare la noi in tara. Suntem o tara de ciubucari, „bahsis” fiind inca un lucru cretin care ne-a ramas din vremea in care ne aflam sub ocupatie otomana. Si ca o ironie a sortii, Ponta se opereaza in Turcia. Oare o fi lasat „bahsis”, ca servirea de acolo sigur nu a fost de „rahat”. Cum dracu` de am reusit sa pastrem de la turci toate cacaturile dar nu am reusit sa pastram si sistemul lor medical. De fapt, nici nu cred ca l-au exportat pina in Romania.Una peste alta nu stiu cati politicieni au ales sa se opereze in tara la noi. Ca si Basescu a dat fuga la vecini.

Dar sa revenim la marire. Guvernul a vrut sa organizeze un „sex-surpriza” pentru medici, prin acest 25%, dar a sfarsit prin a o pune de-un „gang-bang” prin discutia despre legalizarea spagii. Cu aceasta masura m-am convins ca avem oameni cu competente indoielnice la conducerea acestei tari. In niciun stat care se pretinde a fi civilizat nu poti nici macar DISCUTA de asa ceva, dar sa te gandesti cum sa o faci legal. Eu cred ca statul ar vrea ca medicii sa ia mai mult, legal, statul stie de spaga si vrea si el partea lui. Adica sa o impoziteze.

Statul dovedeste, inca o data, ca este un peste care nu face decat sa ia taxa de protectie. Este un violator notoriu, poate cel mai mare violator dintre toti. Nu are scrupule si nu il intereseaza moralitatea propunerilor pe care le face prin acarienii care lucreaza PE acest stat. Atata timp cat reuseste sa incaseze si sa impoziteze.

Pai domnilor acarieni, daca tot se stie de aceasta spaga din sistemul medical, de ce nu dublati salariile si bagati in puscarie cativa medici care inca vor mai lua spaga? Este de ajuns sa dam cateva exemple, dupa care sunt sigur ca se vor linisti apele. Cel putin o perioada medicii nu vor mai lua spaga. Cum se va relua aceasta practica, hop la zdup inca vreo 2-3 si iarasi se linistesc apele o perioada. Educatia se face cu forta si cu pierdere de timp.

Nu ofer atentii pentru serviciile medicale si ma mandresc cu asta. Culmea, am ajuns sa ma mandrescu cu un lucru normal. Dar sunt suficient de idiot incat sa las bacsis unui ospatar care a avut o servire cel mult normala. Pentru ca la restaurant este impamantenit acel 7% (eu rotunjesc la 10% ca e mai simplu de calculat) pe care te simti sa ii lasi. Asa a ajuns si medicina la noi. Eu simt ca daca as da bani unui doctor l-as jigni. El oricum simte ca nu este jignit suficient.

PS: Am stat cu sotia in spital cand a nascut.Am vazut conditiile din salon (noi am stat la rezerva si erau oricum mai bune – preturi ca de patru stele) si am donat un televizor SPITALULUI. In ceea ce ma priveste asta este RECUNOSTINTA si o metoda prin care si alti pacienti se vor bucura de gestul tau. Desi nevoile pacientilor sunt mai mari. Si am fost placut impresionat sa vad ca doctorul s-a bucurat. Si nu de suprafata.

PSS: Daca omul se simte obligat ACUM sa dea spaga, oare cum se va simti atunci cand va fi legalizata? Uitati-va bine la imaginile de mai jos. Pentru astfel de conditii trebuie sa mai si platim? Este ca si cum victima din Vaslui, violata de cei 7 voinici, ar fi cerut un bis si apoi i-ar fi platit. Este fix pe principiul „Si f…t si cu banii luati!”. In ambele situatii.

Patient Room

s560x316_salon_spital

Acest articol a fost citit de 1448 persoane.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *