Nunta s-a transformat intr-o fita si artistii in fotbalisti de lux

Mai oameni buni, ce au tinerii insuratei de sunt croiti sa ia la nunta artisti sau lautari de la 3000 de euro in sus? Ce s-a intamplat cu formatiile acelea care solicitau sume decente si care prestau peste suma solicitata? Ce s-a intamplat si cu tanarul pentru care nunta reprezenta un inceput in viata si o oportunitate de a pune un ban de-o parte?

Cred ca nunta s-a transformat intr-o fita si artistii in fotbalisti de lux. Inteleg motivul pentru care un fotbalist se vinde scump. Cariera lui se termina in jurul varstei de 30 de ani. Dar un artist? Artistul are toata viata sa cante. Indiferent de nume, de cota de piata, de aparitii TV, exista o anumita decenta peste care nu ar fi normal sa treaca. Dar cum in capitalism orice pret este reglat de piata, faptul ca ei cer sume atat de mari imi arata ca exista cerere. Si destul de mare, se pare.

In conditiile in care inca se fac nunti la cort, in zona rurala, cu lautari de 1000 de lei, avem adevarate show-uri, mai ceva ca de zilele orasului, in zona urbana. Nu am o problema cu o anumita etnie care arunca cu bani pe Bibi Printesa de Aur sau pe artisti cu titulaturi de mezeluri. De fapt am, dar asta va intra intr-o alta discutie. Am o problema cu acei tineri modesti, care se chinuie sa incropeasca o nunta, dar care nu iau in calcul variantele ieftine dintre artisti, daca nu chiar un DJ. Stiu ce se spune: ca nunta fara lautari e ca mancarea fara sare. Dar daca nu iti mai raman bani si de carne, nu stiu ce mancare mai poate iesi.

Fratilor, inainte sa aruncati banii pe formatii scumpe, ganditi-va daca acei bani VOI ii castigati cu lejeritate, sau trebuie sa munciti cateva luni bune. Si lasati gura lumii sau fitele. Obiectivul vostru este sa intemeiati o familie nu sa faceti un concert. Pentru cei care aleg si cate un magician, sau cine mai stie ce grozavenie pe care sa o puna in scena, ganditi-va ca oamenii nu vin la un spectacol. Vin, in primul rand, sa va vada pe voi.

Acest articol a fost citit de 1594 persoane.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *