Pe cine veti vota acum, voi cei care ati votat cu Vadim sau Tariceanu?

Am votat! Si am facut-o cu convingere, cu speranta si, nu in ultimul rand, pentru ca este poate singurul fel in care ma pot implica in schimbare. Este acel procent infim care poate face diferenta. Si am ajuns in turul doi. Si am vazut semnele apocalipsei.

Sunt siderat de ceea ceea ce am putut vedea in ultimele zile. Si, recunosc ca nu am vazut tot ce era de vazut. Am urmarit selectiv. Dar nu mi-a trebuit mult sa imi dau seama ca unii dintre noi au votat degeaba. Au votat cu Tariceanu, au votat cu Vadim. Nu condamn alegerile ci doar tradarea celor pe care i-ati votat. Condamn aliantele si vanzarea voturilor.

Imi este lehamite la gandul zvonurilor, a scenariilor si a bombelor de presa ce vor “transpira” despre unul sau altul din cei doi ramasi in cursa. Acum citesc despre Iohannis ca se presupune ca a intermediat adoptii de copii. Vom afla probabil ca a vandut arme rusilor, a fost amantul de taina al Elenei, a facut pact cu necuratul sau de Ponta ca este reptilian. Ma astept la orice, pentru ca politica in Romania presupune noroi, rahat si sange. Pentru niste conducatori de sclavi din imperiul roman era un motto potrivit.

Indiferent de situatie, voi vota si in turul doi. Oricat de mult voi vedea informatii negative despre favorit, voi vota. Stiu si constientizez ca obiectivul opozantilor mei este ca eu sa stau acasa. Si nu o voi face. Mi-am facut o idee despre candidat si raman asupra ei. Desi, tinand cont ca judecata romanului trece foarte mult prin inima si prea putin prin creier, este posibil sa ma convinga o stire de ultima ora sa stau acasa. Si obiectivul LOR va fi fost atins.

Singurii oameni care m-au ofensat ca roman sunt Vadim si Tariceanu. Mi-au aratat ca nu dau doi bani pe voturile celor care i-au votat si ca importanta este ramanerea lor pe scena politica. Acum va intreb pe voi, cei care ati votat cu Tariceanu sau Vadim, cu cine veti vota in turul urmator? Cu cine va indeamna ei? Sau romanul s-a transformat intr-o oaie razvratita si voteaza cu simte, nu cum ii dicteaza cel pe care l-a votat in primul tur?

Faptul ca ati votat cu Vadim sau Tariceanu nu este o eroare. Pentru simplu fapt ca ati iesit la vot si ati votat, nu aveati cum sa gresiti mai mult decat daca ati fi stat acasa. Deci orice ati fi votat in primul tur, nu aveati cum sa gresiti. Dar in turul doi puteti gresi. Aveti 50% sanse sa gresiti. Veti gresi, in primul rand, daca veti vota dupa cum vor canta Tariceanu, Vadim sau Udrea. Nu veti gresi insa daca veti vota dupa cum simtiti!

Acest articol a fost citit de 1378 persoane.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *