PONTA SIE-si cauta scuze?

Ponta nu va iesi din cursa, doar va pierde cateva procente din electorat. De fapt, nici Basescu nu cred ca a urmarit sa il scoata din cursa ci doar sa il discrediteze. Din nou. Tinand cont de cele petrecute, astept momentul in care vor aparea informatii despre Iohannis. Pentru ca vor aparea. Pentru ca m-am inselat asupra ofiterului sub acoperire, ma voi abtine a face speculatii asupra informatiilor care vor aparea.

Cert este ca prin aceasta manevra a reusit sa discrediteze total sau partial doi oameni: Ponta si Melescanu. Asta pentru cei care considerau ca Melescanu, prin functia pe care a detinut-o, are sanse mari la Presedintie. Daca am fi in SUA, atunci seful CIA ar avea toate sansele sa ajunga Mr. President. Dar nu si aici. Aici are toate sansele, odata ce a parasit postul, sa ajunga destul de rau.

Asadar, se pare ca de toti vom auzi cate ceva. Sau cel putin de toti cei care conteaza in cursa. Stiu ca multi s-ar bucura sa apara si un “sex tape”, dar nu cu dna Macovei. Nuuuu! Si nici cu ceilalti 12. Sau, mai stiu eu? Poate unii au fetisuri cu DDTV?! Un menage-a-trois poate?

Ce ma derajneaza enorm este ca unii dintre ei par sa nici nu se lupte pentru votul meu.Pentru votul nostru. In afara de Ponta, pe care il vad peste tot si al carui discurs are, cel putin aparent, patos, nu mai vad niciunul. Toti fac campanie cu paharul de sampanie scumpa in mana. Si merg tacticos, atenti, de frica sa nu verse vreo picatura. Se apropie alegerile si nu prea le mai astept. Odata ma uitam cu interes, cu emotie. Acum ma uit, insa doar ca sa stiu.

Ca sa stiu pe cine NU voi vota!

Acest articol a fost citit de 1517 persoane.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *