Postarile mele favorite

 1. Imi place Times New Roman dar ma intreb unde se opreste umorul si unde incepe marlania? (am scris pentru ca nu mi-a placut cum au pus problema; au dat dovada de…marlanie)
 2. Cand mor oameni avem tendinta sa constientizam problemele pe care le are societatea de astazi (tragedia de la Colectiv si problemele pe care societatea INCA le are)
 3. Nu stiu daca sa va admir pentru curaj, pe voi cei care ii criticati pe cei din strada (iesirile romanilor in strada nu puteau trece neobservate)
 4. Ce au in comun 1989,1995,1999,2000,2012,2014,2015? (pe scurt, despre manipulare si despre cum este tinuta omenirea in teroare)
 5. In Romania se violeaza mai des decat se clipeste (pentru ca „Sex surpriza” a prins mai bine decat „Cazul Elodia” si pentru ca romanul este, pe alocuri, un taran)
 6. Medicii din Romania, violati ca la Vaslui (legat de marirea de 25% a salariilor medicilor; bine ca nu s-a ocupat Ciomu de aceasta marire)
 7. Certificatul de revolutionar pe Facebook (despre cum romanul este pasiv la orice nedreptate se comite in jurului lui, pentru ca este mai simplu sa privesti sau sa filmezi decat sa iei atitudine)
 8. Sa te feresti de arabul din acelasi hotel cu tine (evident, nu sunt xenofob, insa nu pot sa nu remarc zarva pe care o fac arabii cand ies din camera; uitasem cum este sa fac un concediu in tara)
 9. Si bugetar de te numesti, alege caile nemtesti (o oda inainte de alegeri, primita de la un „simpatizant”)
 10. Baiatul meu de 6 ani se pare ca a inteles chintesenta politicii unor candidati: „Tati, daca Ponta salveaza pensiile, salariile cine le salveaza?” (no comment needed)
 11. Dilema cuplului modern: unul sau doi copii si momentul oportun (p-asta ar trebui sa o citeasca corporatistele si carieristele)
 12. Jocurile copilariei mele, jocurile copilariei noastre (am trait alte vremuri; ce tableta, ce televizor, ce misto)
 13. Atunci si acum, capitalismul noul comunism (apropos de vremuri, s-a schimbat oare ceva in ultimii 20 de ani?)

Comments are closed.