Prezervativul,sexul si fudulul

Ma amuza teribil o stire aparuta recent cu referire la noul prezervativ.Ei bine, uitati acoperirea integrala si imaginati-va o ….. cascheta. Acum soldatelul devine soldat de-a dreptul, cu acte in regula. Totul se reinventeaza. Inclusiv gaura din covrig. Ideea este frumoasa insa vai de tinerii nostri. Iar training, iar exercitiu.

Si dupa ce mi-a picat privirea pe materialul respectiv am inceput sa ma amuz cu gandul la prezervative si jucarii sexuale. Prima problema care m-a amuzat este legata de marime. La barbati intotdeauna va fi o problema legata de marime. Dar sa trecem peste. Ma gandeam la marimea unui prezervativ, lungime si diametru. Faptul ca sunt pe marimi sunt pentru protectie suplimentara si, de ce nu, placere. Adica or fi ele pe marimi, dar orgoliul barbatului ii va face probleme.Ma gandesc strict la barbatii care se duc sa cumpere un prezervativ si trebuie sa ceara si dimensiunea corespunzatoare. Oare cati vor cere altceva decat XL ? Adica si orgoliul asta este ceva dat dracu. Nu te poti face de cacao, mai ales cu asa ceva. Ce barbat credeti ca se va duce sa ceara un prezervativ M sau S? Bag mana in foc ca vom gasi putini.

Apoi avem jucariile si accesoriile sexuale. La un sex-shop lucrurile sunt clare. Oarecum. Acolo daca ai intrat, macar nimeni nu se uita ciudat. Nici vanzatoarea, nici clientii. Toti sunt acolo pentru acelasi lucru. Partea misto vine daca ai vrea sa cumperi din hypermarket un lubrifiant, o zbarnaitoare (chestia aia ca un inel) sau un prezervativ cu capete din desene. Nu radeti! La Kauffland, spre exemplu, au la casa asa ceva. Toate cele trei…chestii. La un inel de genul ma uitam cand stateam la coada. Si radeam de unul singur, uitandu-ma ca in fata si in spatele meu erau doua doamne peste 50 de ani. Putin probabil sa stie ce reprezinta, cu atat mai mult cu cat si eu ma uitam ca vitelul la el. Dar imi imaginam fetele lor daca i-as fi cerut vanzatoarei un prezervativ, un lubrifiant si o zbarnaitoare (nu stiu daca asa se numeste). Si vanzatoarea trecuta si ea de cei 50 de ani.

Ce face fiecare in dormitor il priveste. Dar peste tabu tot nu se poate trece, cel putin nu acum. Si acum ma gandesc ca, macar pentru a le vedea fetele, ar fi trebuit sa cer, cu un ton cat mai serios.

Si mai frumos ar fi fost o scena in care o doamna de 70 de ani sa ceara toate cele de mai sus. Eventual unui vanzator de 25 si sa ii mai si faca cu ochiul. Priceless!

Acest articol a fost citit de 2029 persoane.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Prezervativul,sexul si fudulul

  1. Bunga says:

    Aplice2ndu-se produsul de covlonuţie şi alte ce2teva teoreme pe care nu le mai amintim aici (see wikipedia), decurg următoarele consecinţe:1. După prea mult alcool, timpul scade exponenţial, la fel ca şi frecvenţa de lucru.2.Se pot obţine armonici de ordin superior prin renunţarea la prezervativ, dar rezultatul devine vizibil doar după vreo ce2teva luni.3.STDs may occur anyway (in some cases).Fourier ar fi fost me2ndru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *