Despre mine

Alexandru-Cocea

De ce m-am (re)apucat sa scriu?

Pentru ca vreau si pot? Pentru jurnalistul din mine? Pentru ca este un proiect amanat la nesfarsit? Pentru ca asa am crezut ca trebuie?
Foarte probabil toate la un loc si inca o duzina de “poate”.

Cert este ca totul se transforma. Lumea,informarea,jurnalismul,media,noi. Fiecare dintre noi devine o sursa de informare si chiar o sursa mai credibila decat ce avem acum pe tapet.Fie macar si prin faptul ca acea sursa este subiectiva … dar macar este declarata.

Ca postam pe blog, pe facebook, pe twitter, devenim surse de informare. Cu cat mai multe cu atat mai bune. Monopolul informatiei, ca orice monopol, este periculos. Informatia in exces, ca orice exces, poate fi periculoasa. Asa cum avem liberul-arbitru, la fel ne revine si noua obligatia morala sa invatam sa alegem, daca nu ce urmarim, macar ce alegem sa dam mai departe.

Si era sa uit. Ca background, sunt un jurnalist, specializat in comunicare, ce lucreaza in banca. Sunt implinit si am o familie frumoasa. Asta ca sa nu existe intrebari asupra perspectivei din care scriu. 🙂

Asadar, incepem o calatorie! Scurta? Lunga ? De succes? Sau anonima? Fara target,deadline sau asteptari. Despre tot, despre nimic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *